Ekopura biologisch eiwitpoeder

Ekopura biologisch eiwitpoeder

Ekopura biologisch eiwitpoeder

Je hoeft maar een supplementen winkel binnen te lopen en je ziet rijen vol met verschillende soorten eiwitpoeders. Maar niet alle eiwitpoeders zijn even gezond. Er zijn zoveel verschillende soorten en de kwaliteit is niet altijd wat het zou moeten zijn.

Whey Proteïne

Verreweg de meeste proteïne poeders worden gemaakt van whey proteïne, een bijproduct van de kaasindustrie. Whey is afkomstig van koemelk en wordt gemaakt van de vloeistof die overblijft bij kaasproductie. Dit vocht heeft een zeer hoge eiwitgehalte, is rijk aan vitaminen en mineralen en bevat in tegenstelling tot melk of kaas nauwelijks vet. Omdat whey een frisse smaak heeft, wordt het om die reden ook veel door levensmiddelenfabrikanten gebruikt als ingrediënt voor onder andere babyvoeding, broodproducten, diervoeding en light producten.

Kunstmatige Toevoegingen

Je zou daarom denken dat de proteïne poeders die van diezelfde whey worden gemaakt heel gezond zijn. Het tegendeel is helaas vaak waar. Dit komt omdat 95% van alle merken whey proteïne die je in de winkel kunt kopen talloze ongezonde toevoegingen bevatten. Toevoegingen die het product misschien goedkoper, zoeter, makkelijk oplosbaar maken maar niet gezonder. Veel whey proteïnes bevatten over het algemeen bestanddelen zoals GMO’s, kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, geraffineerde suikers en andere ongezonde toevoegingen. Deze toevoegingen horen volgens ons niet thuis in een gezond en gebalanceerd dieet. Daarnaast is er in het productieproces weinig aandacht voor het welzijn van de dieren en het milieu.

Schoon, Puur en Biologisch

Het bovengenoemde is exact de reden dat we begonnen zijn met de ontwikkeling van onze producten. Ekopura werkt enkel en alleen met pure, gezonde en biologische ingrediënten. Het resultaat: proteïne die vrij is van kunstmatige en onnodige toevoegingen en die goed is voor mens dier en natuur. De leveranciers en ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen om producten aan te bieden die ondersteuning bieden voor een actieve en gezonde levensstijl. Bij Ekopura weten wij van het begin tot het eind wat er met onze ingrediënten gebeurt en waar deze vandaan komen.

Daarnaast hebben onze proteïne producten alle eigenschappen die je mag verwachten en meer. Door de hoge biologische beschikbaarheid van de eiwitten geeft EkoPura organic whey proteïne je spieren snel de bouwstoffen die ze nodig hebben na een zware workout. Ekopura eiwitpoeders bevorderen spierherstel, spieropbouw en spierbehoud.

Wil je meer weten over Ekopura en waar we voor staan? Klik dan hier. Ekopura biologisch eiwitpoeder bestellen kan ook heel simpel via deze link.  

 

Ekopura Biologische Eiwitten Banner

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang de lekkerste recepten, interessante artikelen en de laatste aanbiedingen direct in je inbox.