EKOPURA NUTRITION

Sinds 2015

Ekopura is een familiebedrijf, opgericht in 2015, met als doel een sterkere wereld te creëren door middel van duurzame en echt gezonde voedingssupplementen. Producten die helpen om gezond te zijn en te blijven. Alleen het beste voor jouw lichaam en voor de natuur!

We werken enkel met biologische en/of plantaardige, natuurlijke ingrediënten, zijn Biologisch gecertificeerd en geregistreerd bij 'the Vegan Society'.

Ekopura duurzaamheid Jack 1400x1400

Voor een sterkere wereld

Duurzaamheid

Bij alles wat we doen denken we na over de impact op de natuur en de gezondheid. Onze producten bevatten dan ook geen ongezonde toevoegingen, GMO's, soja of kunstmatige kleur en smaakstoffen.

Alle producten zijn geschikt voor vegetariërs. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan veganistische producten dat regelmatig wordt uitgebreid.

De productie vindt altijd plaats met respect voor mens, dier en natuur.

Lees wat we allemaal precies doen via onderstaande link.

gezonde voeding

Alleen de beste ingrediënten

Kwaliteit

Naast duurzaamheid en gezondheid is kwaliteit bij ons top prioriteit. Wij werken daarom enkel met gecertificeerde, Europese leveranciers en gebruiken ingrediënten waarvan de oorsprong 100% te traceren valt. Daarnaast worden alle producten en ingrediënten uitvoerig getest en geanalyseerd.

100% Klanttevredenheid

Service

Wij streven naar 100% klanttevredenheid, daar doen we hard ons best voor. Zo bieden wij volgende dag levering, "niet goed, geld terug" garantie, 30 dagen retourperiode, en streven wij ernaar om bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren.

Bekijk zelf wat onze klanten ervaren.

Wat onze klanten zeggen:

Heerlijke vegan proteïne. Deze blijft het lekkerst. Bosbessen is mijn favoriet!

Marianne V.

Ekopura organische whey protein poeder kopen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws, heerlijke recepten en aanbiedingen.