VEELGESTELDE VRAGEN

Zie onderstaand overzicht met veelgestelde vragen over onze service en onze producten. Voor vragen over specifieke producten kan je ook kijken op de productpagina's waar voor elk product een FAQ (veelgestelde vragen) sectie te vinden is.

Bestellen

Nee, je hebt geen account nodig om te bestellen maar het is wel handig. Zo kan je in je account handige informatie bewaren zoals je afleveradres en besteloverzicht. We zullen jouw informatie altijd vertrouwelijk behandelen volgens de GDPR richtlijnen. Ook kan je op ieder moment je account en gegevens weer wissen.

Nederland en België: Als je op Maandag – Vrijdag voor 22:00 bestelt zal de bezorger het pakket de volgende dag voor het eerst aanbieden.

Europa: Levertijd 2-3 werkdagen.

Wereldwijd: Bekijk de verzendpagina voor details van het specifieke land.

Retourneren

Producten kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd onder de voorwaarde dat de producten in nieuwstaat verkeren en ongeopend zijn. Kijk op onze retourpagina voor verdere details.

Ga naar de pagina Retouren en bekijk of je voldoet aan de retourvoorwaarden. Ga daarna naar ons retourportaal via de link op de retourpagina.

Producten

De houdbaarheid staat altijd achterop de verpakking, onderaan.

Al onze producten zijn lang houdbaar. We proberen hierbij altijd een minimale houdbaarheid van 12 maanden te garanderen. Dit kunnen we doen doordat onze producten altijd vers worden geproduceerd en de voorraad die we erop nahouden klein is.

De producten kunnen het best afgesloten en op kamertemperatuur worden bewaard, buiten direct zonlicht en buiten bereik van kinderen. De ideale temperatuur is tussen de 15 en 25 graden celsius.

Al onze producten zijn geschikt voor Vegetariërs.

Daarnaast zijn veel van onze producten ook geschikt voor Veganisten. Deze producten zijn volledig plantaardig en duurzaam geproduceerd. Ze zijn te herkennen aan het Vegan logo op de verpakking en zijn gecertificeerd bij ‘the Vegan Society’ die erop toeziet dat de producten daadwerkelijk volledig plantaardig zijn en dierenleed-vrij worden geproduceerd.

Onze producten zijn vrij van ongezonde toevoegingen en worden gemaakt met biologische en/of plantaardige ingrediënten die op een duurzame manier worden geproduceerd. Al onze producten zijn dan ook vrij van GMO’s, soja, conserveermiddelen en kunstmatige smaak en kleurstoffen.

Vanwege het natuurlijke karakter van onze producten, zonder ongezonde toevoegingen, is het veilig om de producten te nemen volgens de gebruiksinstructies. Ook tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Let echter wel op eventuele allergieën en raadpleeg bij twijfel altijd een dokter.

De doseringen zijn vastgesteld op basis van de behoefte van volwassenen. Kinderen hebben dus minder van een dosering of minder vaak dezelfde dosering nodig. Ook hier geldt; raadpleeg bij twijfel altijd een dokter.

Kwaliteit

We zijn een Biologisch gecertificeerd bedrijf maar niet al onze producten zijn Biologisch gecertificeerd. Dit staat duidelijk aangegeven op de verpakkingen en productpagina’s.

Skal ziet erop toe dat al onze ingrediënten, leveranciers en wijzelf voldoen aan de strenge richtlijnen voor Biologische landbouw. Hierbij staan duurzaamheid, dierenwelzijn en de natuurlijke levensloop van dieren en gewassen hoog in het vaandel. Zonder gebruik te maken van hormonen, anti-biotica, pesticiden en andere kunstmatige toevoegingen en productiemethoden.

Wij werken enkel met FFSC22000, IFS of BRC gecertificeerde leveranciers. Dit betekent dat alle grondstoffen volledig traceerbaar zijn en uitvoerig worden getest op de afwezigheid van schadelijke stoffen. Daarnaast wordt er getest of de voedingswaarden daadwerkelijk kloppen en vindt er ook nog een test op de eindproducten plaats. Alle testen worden uitgevoerd door externe laboratoria.

Contact

Staat je vraag er niet tussen? Chat met ons of neem hieronder contact op.