retourbeleid

RETOURNEREN & Omruilen

Wil je een product retourneren of omruilen? Dat kan gemakkelijk via ons retourportaal. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden.

Retourvoorwaarden:

- Retourneren: Houdbare producten kunnen alleen ongeopend en zonder beschadigingen worden geretourneerd.

- Bedenktijd: Op elke aankoop is een bedenktijd van 30 dagen van toepassing. Wanneer de 30 dagen bedenktijd voorbij is vervalt het herroepingsrecht

- Kosten: Kosten voor retourneren zijn gratis als aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan. Retourneren is ook gratis in het geval van een verkeerd geleverd product, een defect product of als het product over de houdbaarheidsdatum is bij ontvangst (onze producten hebben over het algemeen een houdbaarheid van ongeveer 12 maanden bij aanschaf)

Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten zal het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen worden teruggestort

Heb je verder nog vragen over ons retourbeleid bekijk dan onze algemene voorwaarden of neem contact op.

Ekopura productschap

Zelf regelen

RETOURPORTAAL

Retourneren kan je gemakkelijk zelf regelen via het Ekopura Retourportaal. Je hebt je naam, postcode en ordernummer nodig en moet een aantal stappen doorlopen. Zorg dat de producten goed verpakt zijn en lever ze in bij een servicepunt naar keuze.

Neem contact op

Voor verdere vragen kan je contact opnemen via dit formulier, via de chat of telefonisch.