Ultieme pompoen-proteïne wafels!

Ultieme pompoen-proteïne wafels!

Zelfgemaakt proteine ijs Lezen Ultieme pompoen-proteïne wafels! 2 minuten

Ben je op zoek naar een gezonde en lekkere manier om je wafel game naar een hoger niveau te tillen? Probeer dan deze ultieme pompoen-proteïne wafels! De combinatie van bananen, havermout, eieren, vanille proteïne poeder en pompoen puree zorgt voor een smaakvolle en voedzame snack die perfect is voor een post-workout boost of een gezonde ontbijt optie.

Ingrediënten voor 8 wafels:

  • 2 bananen
  • 60 gram havermout (glutenvrij)
  • 4 eieren
  • 20 gram Ekopura Natural Whey Vanilla proteïne
  • 125 gram bio pompoen puree babyhapje of verse pompoen puree.

Bereiding:

Stap 1: Begin door de oven voor te verwarmen op 180 graden. Neem vervolgens een mengkom en voeg alle ingrediënten toe. Gebruik een staafmixer om alles tot een glad beslag te mixen.

Stap 2: Giet het beslag in een wafelvorm en bak het voor ongeveer 35-40 minuten in de oven. Let op, de tijd kan variëren afhankelijk van de oven, dus controleer de wafels regelmatig.

Stap 3: Laat de wafels afkoelen en beleg ze vervolgens met je favoriete toppings. Probeer bijvoorbeeld vers fruit, noten of honing voor een zoete touch.

En dat is alles! Met deze heerlijke pompoen-proteïne wafels, zul je zeker scoren bij familie en vrienden. Of je nu op zoek bent naar een gezonde post-workout snack of een uniek ontbijt, deze wafels hebben het allemaal. Plus, met de toevoeging van pompoenpuree voeg je nog een extra dosis vitamines en mineralen toe aan je dieet.

Dus, wacht niet langer en ga aan de slag!

 

Bekijk ons blog voor meer heerlijke en gezond recepten.

Recept in samenwerking met Fuse Agency en @karens_kitchen_runs.

Volgende artikelen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang de lekkerste recepten, interessante artikelen en de laatste aanbiedingen direct in je inbox.