Caseïne Protein Fluff met Blauwe Bessen en Kokos

Caseïne Protein Fluff met Blauwe Bessen en Kokos

Proteïne citroen pancakes Lezen Caseïne Protein Fluff met Blauwe Bessen en Kokos 2 minuten Volgende Protein Fluff met frambozen en pure chocolade

Als je nog nooit Caseïne protein fluff hebt gegeten, dan heb je echt iets gemist! Een handje vol ingrediënten en een heleboel volume, dit is de perfecte verantwoorde snack voor de echte zoetekauw. Als je net als ons houdt van iets zoets na het eten of tijdens het kijken van een film, maar wel bewust met je macro’s bezig bent, dan is dit het perfecte recept. Geloof ons als we zeggen; dit is mega ver-sla-vend!

Wat heb je nodig?

– Een elektrische mixer (dit is sterk aanbevolen omdat het mixen van de proteïne fluff echt een zware taak wordt als je dit met de hand doet)

– Een staafmixer

– Een grote schaal (onthoudt dat hij GROOT moet zijn, de fluff begint klein maar je zult zien dat het uiteindelijk erg uitzet!)

Ingrediënten:

– 1 kopje bevroren blauwe bessen (elke soort bevroren bessen kan, net als bevroren banaan)

– 1/4 kopje Ekopura organic caseïne poeder

– 1/2 theelepel biologische vanille poeder of vanille extract (mag ook meer, afhankelijk van je smaak)

– 1/3 kopje amandelmelk (je kunt de amandelmelk ook vervangen door elke andere soort melk)

Optionele ingrediënten:

– 1/2 theelepel bio Xanthaangom (Xanthium gum) (dit is geen vereiste, je fluff zal ook zonder dit ingredient werken, maar als je dit hebt dan zal dit zeker voor extra volume zorgen) 

- 1/2 theelepel bio kaneelpoeder

Bereiding:

1.Doe alle ingrediënten in de schaal en gebruik de staafmixer om alles tot een mooie pasta te mixen

2.Gebruik nu de elektrische mixer en mix het geheel op de maximale snelheid voor 2-3 minuten (hoe langer je mixt hoe groter en fluffier het zal worden, dus als je het geduld op kunt brengen dan is dat zeker de moeite waard)

3.Doe de fluff in een schaaltje en garneer het met wat jij het lekkerste vindt. Wij vinden het het lekkerste om te garneren met geraspte kokos, verse bessen en amandelboter.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang de lekkerste recepten, interessante artikelen en de laatste aanbiedingen direct in je inbox.