Ekopura is gezonde whey met zuivere ingredienten

Ekopura is gezonde whey met zuivere ingredienten

Ekopura is gezonde whey met zuivere ingredienten. Food and healthblogger Ester van essiehealthylife.nl schreef een review over onze biologische whey proteine in de smaak Smooth Cacao. Ester transformeerde naar eigen zeggen in vijf jaar tijd van 'fatty' tot 'fitty', toen ze haar levensstijl rigoureus veranderde. Inmiddels is ze 36 kilo kwijt en beschrijft ze al haar tips voor een gezonde lifestyle op haar blog. 

Volgens Ester is het innemen van voldoende eiwitten belangrijk, dus hoort eigenlijk in ieder keukenkastje een goede proteïnepoeder te staan. "Mijn ervaring is dat Ekopura Smooth Cacao een een super zachte smaakt heeft. Het smaakt ook absoluut niet chemisch, zoals veel andere eiwitpoeders", vindt Essie. 

Dit komt omdat de smaak in ons product rechtstreeks van de cacaoboon komt en gezoet is met een klein beetje stevia. Hierdoor krijg je de meest zuivere kwaliteit biologische whey proteïne. 

Gezonde Whey met Zuivere Ingrediënten

Ester: "Mijn algehele oordeel is erg positief: een gezonde whey, met zuivere ingrediënten. Het bevat geen GMO’s, is soja- en gluten- en geraffineerde suikervrij. Het is ook geschikt voor vegetariërs".

Wil je haar hele review lezen? Kijk dan hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang de lekkerste recepten, interessante artikelen en de laatste aanbiedingen direct in je inbox.