Chocolate Peanut Butter Protein Smoothie Bowl

Chocolate Peanut Butter Protein Smoothie Bowl

Heerlijk romig en binnen een paar minuten klaar!

Deze Chocolate Peanut Butter Protein Smoothie Bowl is romig, zacht, chocoladeachtig, pindakaasachtig (is dat een woord), plantaardig en in slechts een paar minuten te bereiden.

Het valt niet te ontkennen dat een chocolade-pindakaas-eiwit-smoothie geweldig is, maar ik vind het ook heerlijk om van deze ingredienten een smoothie bowl te maken. Smoothie bowls zijn perfect voor die ochtenden wanneer je eetlust iets meer vulling nodig heeft.

Deze smoothie bowl met chocolade, pindakaas en eiwit is een van onze favoriete ochtendmaaltijden geworden. Smoothie bowls zijn ook een geweldig idee om het ontbijt gevarieerd en leuk te houden.

Het hangt allemaal af van hoe ik me op een dag voel en waar ik zin in heb, maar mijn favoriete toppings zijn meestal muesli, granola, banaan en pindakaas.

Belangrijk! Je wilt dat deze heerlijke chocolade, pindakaas en eiwit smoothie bowl al je lekkere toppings kan houden en ze niet wegzakken omdat de smoothie niet stevig genoeg is. Het is essentieel dat de smoothie bowl de lepeltest doorstaat … als uw lepel naar de bodem zakt, zullen je toppings dat ook doen.

Ingrediënten
-2/3 tot 3/4 kop plantaardige melk (soja, amandel, enz)
– 1 tot 1,5 grote zeer rijp geschilde en in plakjes gesneden bevroren banaan
– 1 scoop plantaardig chocolade-eiwitpoeder van @ekopura
– 2 eetlepels pindakaas *
– 1 kopje ijs
– Optionele topping-ideeën: geraspte kokos gesneden banaan, bosbessen, granola, ontbijtgranen, pindakaas enz.

Instructies
– Voeg alle ingrediënten behalve het ijs toe aan de blender. Ik begin met ongeveer 2/3 kop melk, blend en voeg indien nodig meer vloeistof toe. Ik gebruik ook een combinatie van plantaardige melk en water.

– Blend, schraap de zijkanten van de blender, voeg wat meer vloeistof toe en mix opnieuw.

– Voeg ongeveer 1 kopje ijs toe voordat je meer vloeistof toevoegt.

– Meng opnieuw en voeg zo nodig extra vloeistof toe, ongeveer 1 tot 2 eetlepels per keer. Pas op dat je niet teveel toevoegt!

– Blend tot een gladde massa met de gewenste dikte.

– Doe het mengsel in een grote kom en voeg al je favoriete toppings toe. Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *